Kotišina - Vošac - Makar

Prema planu uspona, prošle nedjelje na rasporedu je bila tura s južne strane Biokova, uspon iz Kotišine na vrh Vošac sa silazom u Makar.

Kamešnica - Glavaš

U ovo tmurno kišno vrijeme jedan malo obećavajući a uz to i slobodan dan, naš splitski dvojac Brane i Žele odlučio je provesti na Kamešnici kako bi pobjegli u planinsku tišinu iz gradske gužve u ovo pred prazničko vrijeme.

Čikeši - Grljak - Bartulovići

S obzirom da je vremenska prognoza za nedjelju 17. ožujka obećavala stabilno vrijeme i konačno bez kiše, odlučili smo obići našu stazu koja polazi iz sela Čikeši i spaja se s BPS-om na Grljku.

Zimski uspon na Kamešnicu

Na poziv mojih starih plainarskih prijatelja makarana Ante i Bruna da im se pridružim na zimskom usponu na Kamešnicu, točnijena njezin najviši vrh Konj nisam razmišljao niti trena i odmah sam prihvatio.

S Makaranima kroz Badnjevice

Sunčanu i toplu nedjelju iskoristili smo za kružni obilazak kanjona Badnjevice, usput se pridružujući grupi planinara iz HPD "Biokovo" - Makarska koji su došli u posjetu.

Okolo Čulije

Slijedom plana izleta u ovoj godini, danas je predviđen uspon na Biokovsku destinaciju - Čuliju.

Đir na Kaoce

Da bi razbili zimsku monotoniju i čekanje na vikend kako bih se uputili na željno isčekivani zimski uspon, ovaj slobodni petak iskoristili smo za razgibavanje na našu omiljenu bijakovsku destinaciju - plato Kaoci.

Zimski uspon na Svetog Juru

Na poziv naših prijatelja planinara iz HPD "Biokovo" - Makarska, tijekom jučerašnje nedjelje priključili smo im se na zimskom usponu na Svetoga Juru.

Akcije u siječnju

U siječnju 2013. godine u planu aktivnosti predvidili smo sudjelovanje na memorijalu Slobodanu Ravliću na Biokovu kao i kružnu turu oko Lokvičićkih jezera. Slijedi izvješće s ovih akcija.

Ržišća - Kaoci

Po starom običaju i ove godine smo ispratili Staru godinu usponom u našu Bijakovu. Kao i lani, izabrali smo lijepu i laganu turu na Kaoce preko Ržišća kako bi izbacili loše toksine akumulirane od proteklih blagdana.
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de