Kamešnica - Glavaš

U ovo tmurno kišno vrijeme jedan malo obećavajući a uz to i slobodan dan, naš splitski dvojac Brane i Žele odlučio je provesti na Kamešnici kako bi pobjegli u planinsku tišinu iz gradske gužve u ovo pred prazničko vrijeme.

Čikeši - Grljak - Bartulovići

S obzirom da je vremenska prognoza za nedjelju 17. ožujka obećavala stabilno vrijeme i konačno bez kiše, odlučili smo obići našu stazu koja polazi iz sela Čikeši i spaja se s BPS-om na Grljku.

Zimski uspon na Kamešnicu

Na poziv mojih starih plainarskih prijatelja makarana Ante i Bruna da im se pridružim na zimskom usponu na Kamešnicu, točnijena njezin najviši vrh Konj nisam razmišljao niti trena i odmah sam prihvatio.

S Makaranima kroz Badnjevice

Sunčanu i toplu nedjelju iskoristili smo za kružni obilazak kanjona Badnjevice, usput se pridružujući grupi planinara iz HPD "Biokovo" - Makarska koji su došli u posjetu.

Okolo Čulije

Slijedom plana izleta u ovoj godini, danas je predviđen uspon na Biokovsku destinaciju - Čuliju.

Đir na Kaoce

Da bi razbili zimsku monotoniju i čekanje na vikend kako bih se uputili na željno isčekivani zimski uspon, ovaj slobodni petak iskoristili smo za razgibavanje na našu omiljenu bijakovsku destinaciju - plato Kaoci.

Zimski uspon na Svetog Juru

Na poziv naših prijatelja planinara iz HPD "Biokovo" - Makarska, tijekom jučerašnje nedjelje priključili smo im se na zimskom usponu na Svetoga Juru.

Akcije u siječnju

U siječnju 2013. godine u planu aktivnosti predvidili smo sudjelovanje na memorijalu Slobodanu Ravliću na Biokovu kao i kružnu turu oko Lokvičićkih jezera. Slijedi izvješće s ovih akcija.

Ržišća - Kaoci

Po starom običaju i ove godine smo ispratili Staru godinu usponom u našu Bijakovu. Kao i lani, izabrali smo lijepu i laganu turu na Kaoce preko Ržišća kako bi izbacili loše toksine akumulirane od proteklih blagdana.

Čabulja - Velika Vlajina

Suhu jesensku nedjelju prije posljednjeg kišnog razdoblja iskoristili smo za uspon na Čabulju, točnije njezin najviši vrh Veliku Vlajinu.
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de