Sveti Ilija Bijakovski

Rekordnih stotinjak hodočasnika, pohodilo je jučer bijakovski vrh Svetog Iliju na dan svetkovine ovog u narodu Zabiokovlja štovanog sveca.

Vilinci

Kako nije bilo moguće uklopiti i subotu sa spavanjem na kući pod Velikim Vilincem ipak smo pošli u nešto kraći pohod Vilincima u nedjelju.

Kamešnica - Konj

Ljeto kao da još nije zakoračilo u Bosnu jer je jučer na Kamešnici više sličilo onom od prošle nedjelje na Vranu; vjeter, oblaci i studen koja ne priliči mjesecu srpnju.

Vran i Diva Grabovčeva

Umjesto prve nedjelje mjeseca srpnja, sveta misa i obilježavanje uspomene na Divu Grabovčevu pomaknuto je za zadnju nedjelju lipnja pa smo tim slijedom i mi promijenili naš plan izleta.

Manastirina

S ponešto promjenljivim rasporedom plana aktivnosti, prošlu nedjelju posjetili smo biokovsku destinaciju Manastirinu.

Base jumping na Crvenom jezeru

Vikend 31. svibnja - 1. lipnja s litica Crvenog jezera kraj Imotskog održani su skokovi padobranskim krilom.

Dani Hrvatskih planinara 2013.

Proslava Dana Hrvatskih planinara 2013. godine održana je za vikend 25. - 26. svibnja na Žumberku kod planinarskog doma Vodice na Sošicama.

Turija - Lađena

Odavno planinarana tura od Turije (Turići) do Lađene konačno je došla na red. S obzirom na dužinu i težinu ove rute, jučer je bio zadnji tren prije prognoziranih vrućina, stoga nismo smili više odgađat.

Odvažne cure!

Da nešto "kuvaju" dalo se naslutiti kod naših cura jer nam se nisu javljale od posljednjeg uspona na Kozik, iako redovito propitkuju koji je slijedeći uspon. Što su nam to priredile, u riječi i slici donosi nam naša Jelena...

Feratom na Šibenik

Kako nismo u mogućnosti pridržavati se u potpunosti plana aktivnosti, umjesto nedjelje 5. svibnja iskoristili smo slobodni petak za odlazak u brdo.

FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de