Čvrsnica u kolovozu

Poslije tradicionalnih hodočasničkih uspona na naše bijakovske "svete" vrhove; Iliju, Juru i Roka, tribalo se odužit Čvrsnici i vrhu Pločno kojega smo planirali posjetit na nedavnom memorijalu, ali uspon na njega na žalost poklopio se s našim Svetim Ilijom.

Oda proljeću - Imber 2014.

Odlazak na ovogodišnju Odu proljeću dogovorila se naša mala ekipa u petak na društvenom sastanku, ali na predviđenom okupljalištu u Zagvozdu ove nedjelje nikoga nije bilo osim Prisidnika. Evo njegovih dojmova s Ode.

140. obljetnica hrvatskog planinarstva

26. travnja u Ogulinu je održana središnja svečanost povodom proslave 140. godina organiziranog hrvatskog planinarstva.

Dan planete Zemlje

Danas se obilježava međunarodni Dan planete Zemlje, pa su to skromno učinili i naši članovi na svoj način.

Jelinak

Na tihi Keriyev prijedlog za nedjeljni uspon na Jelinak niko se nije previše obazirao na društvenom sastanku u prošli petak jer su svi navalili na slasne Tolićeve kozice.

Prirodoslovci na jezerima

Sigurno i kvalitetno vođenje planinara i izletnika, važan je preduvjet razvoja turizma na našim jezerima, a sezona je pred vratima.

100 žena na vrh Mosora

Nekada tradicionalna i od žena rado prihvaćena Mosorova planinarska manifestacija "100 žena na vrh Mosora", ponovo je održana nakon dugog prekida, točno na proslavu Dana žena 8. ožujka ove godine. 

Uspon na Brasinu

Vrh Brasina je drugi najviši vrh planine Velež, a nalazi se na njegovom najzapadnijem dijelu i dominira točno iznad Mostara. Brasina je vrh visok 1910 metara i nije lagan kao što izgleda.

Planina Vranica

S obzirom na blagu zimu i nedostatak snijega ove godine, za zimske uspone moramo putovati u malo udaljenije krajeve.

Čabuljanje

Iz pera našega Luje pročitajte kako su prošli naši momci na zimskom usponu na Čabulju ove nedjelje 16. veljače 2014. godine...

FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de