Uspon na Brasinu

Vrh Brasina je drugi najviši vrh planine Velež, a nalazi se na njegovom najzapadnijem dijelu i dominira točno iznad Mostara. Brasina je vrh visok 1910 metara i nije lagan kao što izgleda.

Planina Vranica

S obzirom na blagu zimu i nedostatak snijega ove godine, za zimske uspone moramo putovati u malo udaljenije krajeve.

Čabuljanje

Iz pera našega Luje pročitajte kako su prošli naši momci na zimskom usponu na Čabulju ove nedjelje 16. veljače 2014. godine...

Izlet na Zavelim

Napokon smo dočekali jedan vikend bez kiše kojega je trebalo iskoristiti na najbolji mogući način. Tako je i bilo. Raštrkali smo se na razne strane; jedan je planirao na Biokovo, troje na Čabulju i petero na Zavelim, a jedan već otišao na Vranicu.

Aktivnosti u siječnju

I ovu godinu počeli smo dobro. U siječnju smo odradili jedanaest raznih planinarskih akcija, od obilaska Lokvičićkih jezera, Kurtegića na Kamešnici, Orljače, Zavelima, Pelješca, Kozjaka, Osoja, Biokova pa do Vran planine. Neke destinacije odradili smo i po dva puta.

Edi u čast

Vrijedni članovi planinarske udruge Dinaridi uz podršku HGSS-a nedavno su sagradili novo planinarsko sklonište na rubu Kurtegića doca na planini Kamešnici.

Blaženi među ženama

Početak Nove godine, ujedno i početak nove planinarske sezone za naše Društvo, 4. siječnja 2014. godine otvorio je tko drugi nego naš Prisidnik.

Kozički Veliki Šibenik

Konačno je na red došao i godinama planirani pa odgađani uspon na Veliki Šibenik iznad Kozičkih Poljica.

Stazom našeg Ivice

Ove tmurne zimske nedjelje prema planu aktivnosti nije bilo zahtjevnog planinarskog uspona nego lagana rekreirajuća hodačka tura od Poljica do Slivna.

Ponovo na Svetog Juru

Izvješće s nedjeljnog uspona na Svetog Juru druge grupe naših planinara koji su želili iskoristili dobre snježne uvjete na planini, donosimo s malim zakašnjenjem.

FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de