HPD IMOTSKI SPELEOLOSKI ODSJEK LOGO noviji

facebook icon

 

Ljepoto - Prenj ti je ime!

prenj003.jpgU vikendu koji je za nama bili smo dakako aktivni te smo posjetili božanstvene ljepote Prenja.Planinarili smo skupa sa našim dragim Vihorašima s kojima smo u nedjelju popili kavicu na trgu i poželjeli im ugodan povratak u Zagreb. Ljepotama Prenja su se opijali naši: predsjednik Veljko, Ante Kukavica, Matko Jažić i dakako Vukosav. Kako je bilo pročitajte i pogledajte kroz pero i kameru našeg tajnika Joška Vukosava.

Kako je dobro vidjeti ih opet...

 p3040046.jpgGodina je već proletjela! Evo ih ponovno: Frenki, Maja, Hrvoje, Nena,... ne, ne smijem dalje! Zaboravit ću nekoga nenamjerno a to nikako ne želim. Riječ je o našim dragim prijateljima Vihorašima...

 

 

Hahlići

klek.jpgZnam, znam da će mnogi pri pogledu na naslov i fotografiju lijevo uskliknuti otprilike ovako - "Ha, ha, greška..! Krivo, krivo! Ovo je Klek a ne Hahlići. E moji Imoćani..." - Ali... - pa naravno da ima ali - i naravno da se nismo prevarili jer niti je greška u naslovu a niti je stavljena kriva fotografija...

 

 

Uređenje staze

Ponekad zažalim što pisana riječ nema nešto poput minute šutnje koju rabimo u svakdašnjem životu. Da se razumijemo nije razlog tome nikakvo odavanje počasti preminulom planinaru niti bilo kome pokojnom. Minuta pisane šutnje bi mi trebala kako bi odao počast trudu našim mladim snagama u povodu akcije pročišćavanja planinarske staze Čikeši - Grljak. 

Grebenska tura Biokovom

U sklopu priprema za ekspediciju Kavkaz - Elbrus 5642m naš Joško je odradio kondicijske pripreme na Biokovu i ovaj vikend.
 
FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de