Suradnja Camino Imota i HPD Imotski

Dogovorena je suradnja oko održavanja i markiranja trase Camino Imota kroz Imotsku krajinu, o čemu više iz pera naše dopredsjednice Josipe Rimac Vlajčić.

Međunarodni Mihovilski dani planinara 2022.

Iz pera i fotića naše Tamare donosimo izvješće s uspona na Kamešnicu u sklopu Međunarodnih Mihovilskih dana planinara 2022.

Proslava 95. rođendana

Imotski planinari proslavili rođendan – izvrsna organizacija i dobra atmosfera za Imoćane i njihove goste. Prema tradiciji, početak srpnja rezerviran je za našu veliku proslavu u HPD-u “Imotski“...piše dopredsjednica društva Josipa Rimac Vlajčić.

Kroz Badnjevice na Uskrsni ponedjeljak

Organizirali smo fantastičan izlet kroz kanjon Badnjevice - ugostili smo više od dvadeset planinarskih društava i više od 160 planinara oduševili organizacijom i gostoprimstvom. Kako je protekla kružna tura i sama organizacija, pročitajte niže u tekstu dopredsjednice Josipe Rimac Vlajčić.

Zimski pokušaji uspona na Sv. Juru

Kako su prošla dva pokušaja zimskih uspona na Svetog Juru, a previdjevši ponijeti dio standardne zimske planinarske opreme, čitajte iz pera našega Karla i pogledajte u fotografijama s ovih zanimljivih uspona...

Izabrano novo vodstvo društva

 HPD „Imotski“ izabrao novo vodstvo

Uspješno završena 9. OPŠ

U našem Društvu uspješno je završena još jedna Opća planinarska škola i to 9. po redu. Kako je protekla saznajte iz pera njezine voditeljice Josipe Rimac Vlajčić.

Monte Rosa 2021.

Naš član Branimir Jukić, od 21. - 23. 8. 2021. god. uspješno je sudjelovao u alpskom pohodu na Monte Rosu, kojega je za svoje pripadnike organizirala HGSS stanica Split. Cilj pohoda bio je uspon na vrhove Zumsteinspitze 4563m i Signalkuppe 4554m u skupini Monte Rosa.

7. noći uspon na Sv. Juru

Iz pera naše Josipe Rimac Vlajčić, dojmove i impresije sa 7.- og tradicionalnog noćnog uspona na vrh Svetog Jure 3. - 4. srpnja 2021. godine, u organizaciji našeg planinarskog društva, čitajte u prilogu ispod...

Gornja Brela - Bukovac: Uspon za svakoga

Ako u društvu imate nekoga tko nije zaljubljenik u planinarenje, a ima želju okušati se, povedite ga na Bukovac. 

FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de